Advocaat Contractrecht

Contractenrecht advocaat Nijmegen e.o.

Contractenrecht, verbintenissenrecht of overeenkomstenrecht. Dat zijn allemaal benamingen voor het rechtsgebied aangaande de afspraken tussen u, uw klanten en uw leveranciers. Wilt u uw algemene voorwaarden laten opstellen of laten controleren ? betalen uw klanten niet ? Of heeft u problemen met een leverancier ? Tegen een reëel tarief helpt TIJS advocatuur u verder.

Contractenrecht

Het contractenrecht is een breed rechtsgebied. Bij het opstellen van een contract is het zaak om de belangrijkste verplichtingen goed vast te leggen. Ook is het in veel gevallen raadzaam algemene voorwaarden te hanteren. Deze algemene voorwaarden moeten echter wel op de juiste manier worden gebruikt. Doet u dat niet dan zijn de voorwaarden niet van toepassing of kunnen deze worden vernietigd door uw contractspartij. Het inventariseren van de risico’s om deze vervolgens op de juiste manier vast te leggen.

TIJS advocatuur kan u o.a. bijstaan en adviseren op het gebied van het contractenrecht:

  • Wanprestatie
  • Algemene voorwaarden
  • Samenwerkingsovereenkomst
  • Verkoper/koper met succes aansprakelijk stellen
  • Uitleg van de overeenkomst
  • Bedrog/dwaling

Uw advocaat van TIJS advocatuur kan u adviseren en bijstaan wanneer u een geschil heeft aangaande de overeenkomst die u heeft gesloten met en leverancier of een klant.

Neem vrijblijvend contact op

Veelgestelde vragen

Specialisaties

Advies voor een vaste prijs

Heeft u een zakelijk geschil of wilt u algemene voorwaarden laten opstellen dan kan een vaste prijs worden afgesproken. Ook is het mogelijk uw bestaande voorwaarden te laten controleren. TIJS advocatuur kan snel uw situatie beoordelen. Een juridische beoordeling van uw geschil, een brief op maat of een onderhandelingstraject tegen een vaste prijs behoren tot de mogelijkheden.

Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur