Advocaat Nijmegen - Het gezicht van Nijmegen

Over TIJS.advocatuur

TIJS Advocatuur is een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerde juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Ik laat zien wat ik doe en maak waar wat ik beloof. Geen hoge onduidelijke facturen achteraf. Een open en duidelijke aanpak tussen de starre en conservatieve advocatenkantoren. Een bewuste keuze van een advocaat met meer dan 15 jaar ervaring die vanuit de klant denkt. U weet wat de stand van zaken is,  u heeft zicht op waar de advocaat mee bezig is en u ontvangt achteraf geen torenhoge factuur. Met kennis en kunde van een hoog niveau. Een advocaat die bewust kiest voor een persoonlijke rechtstreekse aanpak met volledige openheid van zaken.

Ook kom ik graag naar u toe zonder daarvoor kosten te berekenen. Een advocaat waarbij alleen u centraal staat. De specialismen liggen op het gebied van het huurrecht, consumentenrecht, contractenrecht en incassozaken.

Tijs Advocatuur is voor de genoemde specialismen de juridisch expert voor
de site Pro Deo Advocaten in de regio Gelderland.

TIJS advocatuur richt zich op de belangen van kleine- en middelgrote bedrijven en particulieren. Ook klanten die recht hebben op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) worden bijgestaan. No cure, pay less (minder betalen wanneer het beoogde resultaat niet wordt gehaald), of vaste prijsafspraken (fixed fee) behoren tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur