Advocaat Nijmegen - Het gezicht van Nijmegen

Over TIJS.advocatuur

TIJS Advocatuur is een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerde juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Ik laat zien wat ik doe en maak waar wat ik beloof. Geen hoge onduidelijke facturen achteraf. Een open en duidelijke aanpak tussen de starre en conservatieve advocatenkantoren. Een bewuste keuze van een advocaat met meer dan 15 jaar ervaring die vanuit de klant denkt. U weet wat de stand van zaken is,  u heeft zicht op waar de advocaat mee bezig is en u ontvangt achteraf geen torenhoge factuur. Met kennis en kunde van een hoog niveau. Een advocaat die bewust kiest voor een persoonlijke rechtstreekse aanpak met volledige openheid van zaken.

Ook kom ik graag naar u toe zonder daarvoor kosten te berekenen. Een advocaat waarbij alleen u centraal staat. De specialismen liggen op het gebied van het huurrecht, consumentenrecht, contractenrecht en incassozaken.

Tijs Advocatuur is voor de genoemde specialismen de juridisch expert voor
de site Pro Deo Advocaten in de regio Gelderland.

TIJS advocatuur richt zich op de belangen van kleine- en middelgrote bedrijven en particulieren. Ook klanten die recht hebben op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) worden bijgestaan. No cure, pay less (minder betalen wanneer het beoogde resultaat niet wordt gehaald), of vaste prijsafspraken (fixed fee) behoren tot de mogelijkheden.

Mr. Timo IJsenbrandt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Huurrecht.  Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem vrijblijvend contact op

Gerechtelijke procedure

Ook voor een gerechtelijke procedure kan een vaste prijs worden afgesproken. Omdat er vele soorten gerechtelijke procedures zijn (ontbindingsprocedure, procedure over schadevergoeding, procedure over gebreken, enz.) wordt er in overleg een vaste prijs bepaald. In eerste instantie worden contractuele geschillen behandeld door de kamer voor kantonzaken van de rechtbank waar de gedaagde partij woonachtig of gevestigd is. Wanneer het belang groter is dan 25.000 euro is de afdeling civiel recht van de rechtbank bevoegd. De advocaat van TIJS advocatuur stelt voor u een dagvaarding of conclusie van antwoord op en voert het woord op de zitting.

vanaf
€ 1.595,-

Onderhandelingstraject

Een onderhandelingstraject kost 695 euro. Voor dit bedrag onderhandelt uw advocaat met de verkoper of met uw klant over een passende oplossing voor het geschil. U moet hierbij denken aan het voeren van correspondentie en het bijwonen van besprekingen.

€ 695,-

Opstellen alg. voorwaarden

Juridisch waterdichte algemene voorwaarden afgestemd op uw situatie voor een vaste prijs van 495 euro. De voorwaarden worden in overleg opgesteld aan de hand van uw specifieke situatie. Wat is in uw bedrijfstak van belang, welke risico’s komt u tegen en wat zijn de verplichtingen over en weer. Op basis van zoveel mogelijk relevante informatie worden er maatwerk geleverd. Ook ontvangt u advies over de implementatie van de voorwaarden in uw bedrijfsproces.

€ 495,-

Maatwerkbrief

Voor een vaste prijs van 225 euro stelt de advocaat van TIJS advocatuur voor u een brief op maat op. Deze brief wordt in overleg met u opgesteld en verstuurd zodat u zeker weet dat alle relevante juridische argumenten worden genoemd.

€ 225,-

Juridische beoordeling

Een juridische beoordeling van uw geschil kost 195 euro. Aan de hand van de door u verstrekte informatie beoordeelt de advocaat van TIJS advocatuur uw rechtspositie.

€ 195,-

Gratis intake gesprek

Kom langs voor een gratis intakegesprek.

Gratis
Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur