Advocaat Nijmegen - Het gezicht van Nijmegen

Tarieven

Gratis kennismakingsgesprek

Het eerste kennismakingsgesprek van +/- 30 minuten is altijd gratis. Hierin wordt bekeken wat het juridische probleem is en of een samenwerking zinvol is. Soms kunt u hierbij gelijk op weg worden geholpen en is verdere samenwerking overbodig.

Stel vrijblijvend uw vraag of bel direct  024-7600 760

Vaste prijs afspreken

Het huurrecht is een lastig rechtsgebied waarbij professioneel advies vaak noodzakelijk blijkt. TIJS advocatuur kan problemen met uw huurder of verhuurder voorkomen en oplossen. Hiervoor worden vaste prijzen gerekend.

  • € 195,- juridische beoordeling
  • € 225,- maatwerkbrief
  • € 695,- onderhandelingstraject
  • vanaf € 1.595,- gerechtelijke procedure

Neem vrijblijvend contact op

Juridische beoordeling

Een juridische beoordeling van uw geschil kost 195 euro. Aan de hand van de door u verstrekte informatie beoordeelt de advocaat van TIJS advocatuur uw rechtspositie.

Maatwerkbrief

Voor een vaste prijs van 225 euro stelt de advocaat van TIJS advocatuur voor u een brief op maat op. Deze brief wordt in overleg met u opgesteld en verstuurd zodat u zeker weet dat alle relevante juridische argumenten worden genoemd.

Onderhandelingstraject

Een onderhandelingstraject kost 695 euro. Voor dit bedrag onderhandelt uw advocaat met uw huurder of verhuurder over een passende oplossing voor het geschil. U moet hierbij denken aan het voeren van correspondentie en het bijwonen van besprekingen.

Gerechtelijke procedure

Ook voor een gerechtelijke procedure kan een vaste prijs worden afgesproken. Omdat er vele soorten gerechtelijke procedures zijn (ontbindingsprocedure, procedure over huurprijswijziging, procedure over gebreken, enz.) wordt er in overleg een vaste prijs bepaald. In eerste instantie worden huurgeschillen behandeld door de kamer voor kantonzaken van de rechtbank waar de woning of de bedrijfsruimte is gevestigd. De advocaat van TIJS advocatuur stelt voor u een dagvaarding of conclusie van antwoord op en voert het woord op de zitting.

Uurtarief

Het standaard uurtarief bedraagt € 140,– exclusief btw. Het uurtarief van TIJS advocatuur ligt daarmee een stuk lager dan de tarieven van andere advocatenkantoren in Nijmegen. Door de kosten te beperken (geen duur pand en geen dure overheadkosten), kan gespecialiseerde rechtsbijstand worden geboden tegen een zeer scherp tarief. Er worden geen extra kantoorkosten in rekening gebracht. Bovendien wordt vooraf altijd een inschatting gemaakt van de totale kosten van rechtsbijstand zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Incassotarief

In incassozaken is het mogelijk om een incassotarief te hanteren. Bij het incassotarief wordt een percentage van het geïncasseerde geldbedrag betaald. Voor incassozaken is het ook mogelijk op basis van no cure, no pay afspraken te maken.

Gefinancierde rechtsbijstand

Indien u over onvoldoende financiële middelen beschikt om de kosten van rechtsbijstand door een advocaat te dragen, kan een toevoeging worden aangevraagd bij de Raad voor Rechtsbijstand. De kosten van rechtsbijstand worden dan gedeeltelijk betaald door de overheid.

Stel vrijblijvend uw vraag

Gerechtelijke procedure

Ook voor een gerechtelijke procedure kan een vaste prijs worden afgesproken. Omdat er vele soorten gerechtelijke procedures zijn (ontbindingsprocedure, procedure over schadevergoeding, procedure over gebreken, enz.) wordt er in overleg een vaste prijs bepaald. In eerste instantie worden contractuele geschillen behandeld door de kamer voor kantonzaken van de rechtbank waar de gedaagde partij woonachtig of gevestigd is. Wanneer het belang groter is dan 25.000 euro is de afdeling civiel recht van de rechtbank bevoegd. De advocaat van TIJS advocatuur stelt voor u een dagvaarding of conclusie van antwoord op en voert het woord op de zitting.

vanaf
€ 1.595,-

Onderhandelingstraject

Een onderhandelingstraject kost 695 euro. Voor dit bedrag onderhandelt uw advocaat met de verkoper of met uw klant over een passende oplossing voor het geschil. U moet hierbij denken aan het voeren van correspondentie en het bijwonen van besprekingen.

€ 695,-

Opstellen alg. voorwaarden

Juridisch waterdichte algemene voorwaarden afgestemd op uw situatie voor een vaste prijs van 495 euro. De voorwaarden worden in overleg opgesteld aan de hand van uw specifieke situatie. Wat is in uw bedrijfstak van belang, welke risico’s komt u tegen en wat zijn de verplichtingen over en weer. Op basis van zoveel mogelijk relevante informatie worden er maatwerk geleverd. Ook ontvangt u advies over de implementatie van de voorwaarden in uw bedrijfsproces.

€ 495,-

Maatwerkbrief

Voor een vaste prijs van 225 euro stelt de advocaat van TIJS advocatuur voor u een brief op maat op. Deze brief wordt in overleg met u opgesteld en verstuurd zodat u zeker weet dat alle relevante juridische argumenten worden genoemd.

€ 225,-

Juridische beoordeling

Een juridische beoordeling van uw geschil kost 195 euro. Aan de hand van de door u verstrekte informatie beoordeelt de advocaat van TIJS advocatuur uw rechtspositie.

€ 195,-

Gratis intake gesprek

Kom langs voor een gratis intakegesprek.

Gratis
Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur