Huurrecht Nijmegen

Huurrecht advocaat in Nijmegen e.o.

Heeft u een geschil met uw verhuurder ? Wat zijn uw rechten als huurder of verhuurder ? Wilt u uw huis tijdelijk verhuren ? Heeft uw huurder een forse huurachterstand ? Dit zijn allemaal zaken waar u mee te maken kunt krijgen.

Huurrecht

Het huurrecht regelt de rechten en verplichtingen tussen huurders en verhuurders. Er wordt binnen het huurrecht onderscheid gemaakt tussen bedrijfsruimte en woonruimte. Zij hebben ieder een eigen wettelijk regime. De bepalingen zijn deels bedoeld om de zwakkere partij te beschermen. In veel gevallen is dat de huurder. Een huurder geniet huurbescherming en ook regelingen omtrent de huurprijs en de servicekosten zijn wettelijk vastgelegd. Een verhuurder is vaak verplicht gebreken te herstellen. TIJS advocatuur is gespecialiseerd in het huurrecht en kan u onder andere vertegenwoordigen, adviseren of bijstaan in geval van:

  • Huurachterstand
  • Woningontruiming
  • Herstel van gebreken
  • Verhoging / verlaging huurprijs
  • Overige huurgeschillen

Neem vrijblijvend contact op

Veelgestelde vragen

Specialisaties

Professioneel advies

Wanneer u een geschil heeft met uw huurder of verhuurder kan TIJS advocatuur snel zien of u in uw recht staat. U krijgt een eerlijk advies zonder valse beloften. Hiermee kunnen de problemen met uw huurbaas of huurder snel uit de wereld zijn.

Vaste prijs afspreken

Het huurrecht is een lastig rechtsgebied waarbij professioneel advies vaak noodzakelijk blijkt. TIJS advocatuur kan problemen met uw huurder of verhuurder voorkomen en oplossen. Hiervoor worden vaste prijzen gerekend.

Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur