Particulier Geschil - woningen op Veur-lent

Particulier geschil

Als particulier kunt u terecht bij TIJS advocatuur. Heeft u een geschil met een andere particulier of met een bedrijf, TIJS advocatuur maakt zich hard voor uw belangen. Ook indien u beschikt over een kleine beurs. Voor u als consument tegen die grote webwinkel of voor u als huurder tegenover uw verhuurder. Iedereen moet toegang hebben tot het recht. U kunt bij mij terecht voor:

Ook klanten die in aanmerking komen op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging of prodeo) kunnen bij TIJS advocatuur terecht. Met een ruime ervaring op het gebied van het huurrecht, het consumentenrecht, het algemeen contractenrecht en verborgen gebreken help ik u graag verder. Ook bij de aan- en verkoop van woningen heb ik al veel teleurgesteld kopers en verkopers bijgestaan. Soms kan ik u met een eerste kosteloos advies al helpen.
Indien u de kosten zelf moet betalen, is het mogelijk om vaste prijsafspraken (fixed fee) te maken. Is een uurtarief voor u de beste optie dan is TIJS advocatuur met € 140,– inclusief btw de goedkoopste in de regio.

Ook kan ik naar u toe komen zonder daarvoor kosten te berekenen. Een advocaat waarbij alleen u centraal staat.
De specialismen liggen op het gebied van het huurrecht, consumentenrecht, contractenrecht en incassozaken.

Neem vrijblijvend contact op

Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur