Particulier Geschil - woningen op Veur-lent

Particulier geschil

Als particulier kunt u terecht bij TIJS advocatuur. Heeft u een geschil met een andere particulier of met een bedrijf, TIJS advocatuur maakt zich hard voor uw belangen. Ook indien u beschikt over een kleine beurs. Voor u als consument tegen die grote webwinkel of voor u als huurder tegenover uw verhuurder. Iedereen moet toegang hebben tot het recht. U kunt bij mij terecht voor:

Ook klanten die in aanmerking komen op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging of prodeo) kunnen bij TIJS advocatuur terecht. Met een ruime ervaring op het gebied van het huurrecht, het consumentenrecht, het algemeen contractenrecht en verborgen gebreken help ik u graag verder. Ook bij de aan- en verkoop van woningen heb ik al veel teleurgesteld kopers en verkopers bijgestaan. Soms kan ik u met een eerste kosteloos advies al helpen.
Indien u de kosten zelf moet betalen, is het mogelijk om vaste prijsafspraken (fixed fee) te maken. Is een uurtarief voor u de beste optie dan is TIJS advocatuur met € 140,– inclusief btw de goedkoopste in de regio.

Ook kan ik naar u toe komen zonder daarvoor kosten te berekenen. Een advocaat waarbij alleen u centraal staat.
De specialismen liggen op het gebied van het huurrecht, consumentenrecht, contractenrecht en incassozaken.

Neem vrijblijvend contact op

Gratis intake gesprek

Kom langs voor een gratis intakegesprek.

Gratis

Juridische beoordeling

Een juridische beoordeling van uw geschil kost 175 euro. Aan de hand van de door u verstrekte informatie beoordeelt de advocaat van TIJS advocatuur uw rechtspositie.

€ 175,-

Maatwerkbrief

Voor een vaste prijs van 195 euro stelt de advocaat van TIJS advocatuur voor u een brief op maat op. Deze brief wordt in overleg met u opgesteld en verstuurd zodat u zeker weet dat alle relevante juridische argumenten worden genoemd.

€ 195,-

Gerechtelijke procedure

Ook voor een gerechtelijke procedure kan een vaste prijs worden afgesproken. Omdat er vele soorten gerechtelijke procedures zijn (ontbindingsprocedure, procedure over schadevergoeding, procedure over gebreken, enz.) wordt er in overleg een vaste prijs bepaald. In eerste instantie worden contractuele geschillen behandeld door de kamer voor kantonzaken van de rechtbank waar de gedaagde partij woonachtig of gevestigd is. Wanneer het belang groter is dan 25.000 euro is de afdeling civiel recht van de rechtbank bevoegd. De advocaat van TIJS advocatuur stelt voor u een dagvaarding of conclusie van antwoord op en voert het woord op de zitting.

vanaf
€ 1.495,-
Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur