Advocaat Contractrecht

Zakelijk geschil

TIJS advocatuur richt zich op de belangen van kleine- en middelgrote bedrijven. Ik ben vooral actief in Nijmegen en omstreken maar ook ondernemers buiten de regio weten mij inmiddels te vinden. Veel garagebedrijven, autodealers, fietsenwinkels, bakkerijen, rijscholen, kledingwinkels en restaurants uit de regio en daarbuiten gingen u voor en zijn al klant van TIJS advocatuur.

U kunt bij mij o.a. terecht voor:

Als ondernemer heeft u te maken met lastige onderhandelingen, (huur)contracten en juridische kwesties waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Het is dan soms verstandig om externe hulp in te roepen. TIJS advocatuur heeft jarenlange ervaring met allerhande geschillen die ondernemers tegenkomen en is daarom een geschikte partner. Ik bedien u met praktisch advies.

De tijd van uurtje factuurtje is voorbij. Ook ondernemers willen graag vooraf zekerheid over de omvang van de kosten. Het maken van vaste prijsafspraken (fixed fee) is mogelijk. Evenals No cure, pay less (minder betalen wanneer het beoogde resultaat niet wordt gehaald). Soms is echter een uurtarief voor u de voordeligste optie en dat blijft dan ook altijd mogelijk. Het is dan fijn dat het uurtarief met € 140,– exclusief btw zeer scherp en concurrerend is.

TIJS advocatuur richt zich op de belangen van kleine- en middelgrote bedrijven en particulieren. Ook klanten die recht hebben op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) worden bijgestaan. No cure, pay less (minder betalen wanneer het beoogde resultaat niet wordt gehaald), of vaste prijsafspraken (fixed fee) behoren tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Gerechtelijke procedure

Ook voor een gerechtelijke procedure kan een vaste prijs worden afgesproken. Omdat er vele soorten gerechtelijke procedures zijn (ontbindingsprocedure, procedure over schadevergoeding, procedure over gebreken, enz.) wordt er in overleg een vaste prijs bepaald. In eerste instantie worden contractuele geschillen behandeld door de kamer voor kantonzaken van de rechtbank waar de gedaagde partij woonachtig of gevestigd is. Wanneer het belang groter is dan 25.000 euro is de afdeling civiel recht van de rechtbank bevoegd. De advocaat van TIJS advocatuur stelt voor u een dagvaarding of conclusie van antwoord op en voert het woord op de zitting.

vanaf
€ 1.595,-

Onderhandelingstraject

Een onderhandelingstraject kost 695 euro. Voor dit bedrag onderhandelt uw advocaat met de verkoper of met uw klant over een passende oplossing voor het geschil. U moet hierbij denken aan het voeren van correspondentie en het bijwonen van besprekingen.

€ 695,-

Opstellen alg. voorwaarden

Juridisch waterdichte algemene voorwaarden afgestemd op uw situatie voor een vaste prijs van 495 euro. De voorwaarden worden in overleg opgesteld aan de hand van uw specifieke situatie. Wat is in uw bedrijfstak van belang, welke risico’s komt u tegen en wat zijn de verplichtingen over en weer. Op basis van zoveel mogelijk relevante informatie worden er maatwerk geleverd. Ook ontvangt u advies over de implementatie van de voorwaarden in uw bedrijfsproces.

€ 495,-

Maatwerkbrief

Voor een vaste prijs van 225 euro stelt de advocaat van TIJS advocatuur voor u een brief op maat op. Deze brief wordt in overleg met u opgesteld en verstuurd zodat u zeker weet dat alle relevante juridische argumenten worden genoemd.

€ 225,-

Juridische beoordeling

Een juridische beoordeling van uw geschil kost 195 euro. Aan de hand van de door u verstrekte informatie beoordeelt de advocaat van TIJS advocatuur uw rechtspositie.

€ 195,-

Gratis intake gesprek

Kom langs voor een gratis intakegesprek.

Gratis
Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur