Advocaat Contractrecht

Zakelijk geschil

TIJS advocatuur richt zich op de belangen van kleine- en middelgrote bedrijven. Ik ben vooral actief in Nijmegen en omstreken maar ook ondernemers buiten de regio weten mij inmiddels te vinden. Veel garagebedrijven, autodealers, fietsenwinkels, bakkerijen, rijscholen, kledingwinkels en restaurants uit de regio en daarbuiten gingen u voor en zijn al klant van TIJS advocatuur.

U kunt bij mij o.a. terecht voor:

Als ondernemer heeft u te maken met lastige onderhandelingen, (huur)contracten en juridische kwesties waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Het is dan soms verstandig om externe hulp in te roepen. TIJS advocatuur heeft jarenlange ervaring met allerhande geschillen die ondernemers tegenkomen en is daarom een geschikte partner. Ik bedien u met praktisch advies.

De tijd van uurtje factuurtje is voorbij. Ook ondernemers willen graag vooraf zekerheid over de omvang van de kosten. Het maken van vaste prijsafspraken (fixed fee) is mogelijk. Evenals No cure, pay less (minder betalen wanneer het beoogde resultaat niet wordt gehaald). Soms is echter een uurtarief voor u de voordeligste optie en dat blijft dan ook altijd mogelijk. Het is dan fijn dat het uurtarief met € 140,– exclusief btw zeer scherp en concurrerend is.

TIJS advocatuur richt zich op de belangen van kleine- en middelgrote bedrijven en particulieren. Ook klanten die recht hebben op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) worden bijgestaan. No cure, pay less (minder betalen wanneer het beoogde resultaat niet wordt gehaald), of vaste prijsafspraken (fixed fee) behoren tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur