Consumentenrecht Nijmegen

Advocaat consumentenrecht Nijmegen e.o.

Geschil met verkoper/winkelier ?
Bent u ontevreden over een aankoop ? Wat zijn uw rechten als consument? Wilt u een product retourneren maar accepteert de verkoper dat niet ? Heeft u garantie ?

Consumentenrecht

Het consumentenrecht wordt grotendeels vastgesteld in Brussel. Het is ook continue in beweging. Omdat de samenleving snel verandert door internet, smartphones en technologische ontwikkelingen, verandert het consumentenrecht mee. Steeds opnieuw is Europa bezig om de rechten van de consumenten te beschermen.

Als consument heeft u veel rechten waar de verkoper niet onderuit kan. Wanneer u een tweedehands auto koopt zonder garantie, kunt u vaak nog aanspraak maken op de wettelijke garantie van artikel 7:17 van het burgerlijk wetboek (non-conformiteit). TIJS advocatuur is gespecialiseerd in het consumentenrecht en kan u adviseren over de mogelijkheden.

  • gebrekkig product /Non-conformiteit
  • klachtplicht
  • garantie
  • recht op retour
  • ontbinden koop
  • wettelijke bedenktijd
  • internet koop / koop op afstand

Neem vrijblijvend contact op

Veelgestelde vragen

Specialisaties

Vaste prijs afspreken

Het huurrecht is een lastig rechtsgebied waarbij professioneel advies vaak noodzakelijk blijkt. TIJS advocatuur kan problemen met de verkoper voorkomen en oplossen. Hiervoor worden vaste prijzen gerekend.

Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur