Advocaat Nijmegen - Het gezicht van Nijmegen

Disclaimer

Algemeen

TIJS advocatuur (KvK 57644918) verleent u hierbij toegang tot www.tijsadvocatuur.nl, www.tijsadvocaat.nl en www.tijsadvocaten.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door TIJS advocatuur en derden zijn aangeleverd. TIJS advocatuur behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van TIJS advocatuur.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TIJS advocatuur. De op de website verstrekte informatie, dient niet te worden beschouwd als juridisch advies. TIJS Advocatuur kan niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist of compleet is.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij TIJS advocatuur en haar licentiegevers.

Stel vrijblijvend uw vraag

Neem vrijblijvend contact op

Timo IJsenbrandt

TIJS.advocatuur

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Postbus 31006
6503 CA Nijmegen

info@tijsadvocatuur.nl
T: 024-7600 760
F: 024-7600 765
KvKnr. 57644918
BTW nr. NL001885828B02

Over TIJS. Advocatuur

Een jong kantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in juridische dienstverlening biedt tegen een zeer concurrerend tarief. Meer Over TIJS.advocatuur